76% 89 szavazat
Rajtaütés

Rajtaütés

Knock Off
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Marcus Raynek, a dörzsölt üzletembernek a fülébe jut, hogy az orosz maffia mikroméretű bombákat akar a feketepiacra dobni. Közben az egyik farmergyártó cég értékesitési igazgatója, Karen Leigh azzal gyanúsítja meg Rayt és társát, Tommy Hendrickset, hogy hamisítják a farmereket. Az ellenfelekből azonban hamarosan szövetségesek válnak, amikor kiderül, hogy az oroszok a mikrobombákat a becsempészett, hamis farmerekbe tették. Innentől kezdve a feje tetejére áll minden, miközben a csapat megpróbálja megakadályozni a világméretű katasztrófát.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Hongkong, Aruba
Premier (HU): 1999.01.14.
 
2023.10.04 Speedy94

legújabb vélemény

Tipik DVD-s akciófilm. Viszont annak tökéletes.

Ez a film azt adja, amit ígér. Izgalmas akciójelenetek. Könnyed humor. Kiszámítható történet. Nekem bejött. Egyedüli dolog, ami miatt le kellett vonjak egy pontot, az a sok lassítás a filmben, ami eléggé rombolja az egészet és felesleges is. Ettől függetlenül meg lehet simán nézni mondjuk egy laza nyári napon is, vagy egy hűvös őszi estén.

0
 
2019.05.04 Norbert93

Sokkal furább, de mégis sokkal jobb párost sikerült összehozni, mint Dennis Rodman-nel, ráadásul Van Damme karaktere is valamivel másabb, mint szokott lenni még ha csak egy kicsivel is, így legalább nem ugyanazt a karaktert kell megnézni sokadszorra.... Több

0

A film összbevétele 44 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1