Kígyók és létrák

Serpientes y Escaleras
Érdekességek

2025.05.26 romcul

Dora karaktere egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató. A sorozat humora fanyar, a történet pedig tele van meglepetésekkel. Egy igazi mexikói csemege.

2025.05.20 FunBoi

A sorozat stílusa és hangulata egyedi, de néha túlzottan művészkedőnek éreztem.

2025.05.14 Kiss

Ez a sorozat egy igazi hullámvasút! A tanári ambíciók és a korrupció keveredése zseniálisan van bemutatva. Martiño Rivas karaktere egyszerre elbűvölő és ijesztő.

2025.05.18 Roman

A történet lassan indult be, de a végére teljesen beszippantott. A karakterfejlődés különösen tetszett.

2025.05.23 bill

A humor és a dráma keveredése néha furcsán hatott, de összességében élveztem a sorozatot.

2025.05.17 Lali

A vizuális stílus lenyűgöző, és a szatíra éles, de néha úgy éreztem, hogy a történet túl sok szálon fut, ami zavaróvá tette a nézést.

2025.05.24 Johnny

Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. A sorozat remekül egyensúlyoz a komédia és a dráma között. Dora küzdelmei nagyon is valóságosak.

2025.05.22 ruman666

Ez a sorozat egy mestermű! A szatíra, a karakterek és a történetvezetés mind kiválóak. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az intelligens drámákat.

2025.05.21 Bendegúz

Nem igazán kötött le. A cselekmény kiszámítható volt, és a karakterek sem voltak túl érdekesek számomra.

2025.05.16 Xy

Imádtam a sorozat sötét humorát és a társadalmi kritikát. Cecilia Suárez alakítása különösen emlékezetes volt.

2025.05.15 Ádám

Őszintén szólva több mélységet vártam. A történet néha túlzottan elrugaszkodott a valóságtól, és a karakterek motivációi sem mindig voltak világosak.

2025.05.19 palocsj

A sorozat remekül bemutatja, hogyan vezethet a hatalomvágy és a korrupció az erkölcsi leépüléshez. Nagyon elgondolkodtató.