Shaun mindig is nagy kedvencem volt, főleg azért mennyire görbe tükröt állít a felnőttek elé annak ellenére, hogy alapból talán inkább gyerekműsor lenne. Ez a kiadás sem okozott csalódást, brilliáns humor és eszméletlenül jó szórakozás.
Hihetetlenül édes gyerekrajzfilm:-) Mert elsősorban az, és az benne a szép, hogy a felnőttek újraélhetik a régi kedves, mesenézős nyári délutánokat. A nosztalgikus érzések mellett egyénileg is egyszerűen imádtam az egész rajzfilmet. A szuperaranyos... Teljes kritika
Szerintem aki egyszer rákapott a kis gyurmafigurák kalandjaira, soha nem unja meg őket. Mondjuk annyira nem nyűgözött le, mint a mesesorozat, vagy a néhány évvel ezelőtti film, de imádom a sajátos humorát. Nálunk abszolút kedvenc, gyerekek és felnőttek is odavannak érte.
Annyira vicces, hogy az sem zavart, hogy lenyúlták az E.T. sztoriját. Mondjuk valószínűleg szándékos volt, mindenesetre gyerekeknek és felnőtteknek is remek szórakozás.
Alig vártam, hogy ez a mese végre megérkezzen a mozikba. Imádtam a sorozatváltozatot, annyira egyedi, aranyos és jó humorú. Szerintem mindenképpen érdemes beülni rá akár egyedül, családostul, a pároddal. Garantáltan jól fogtok szórakozni!
Nem mondom, egy kissé katyvasznak éreztem a történetet, mintha már nem tudtak volna mit kitalálni a készítők, de végül is nagyon jól működött a sztori. Imádom, hogy nem hasonultak meg és még mindig stop motion technikával készül, ami viszont eléggé egyedivé teszi a Shaunt.