Egy a sok semmitmondó, művészieskedő magyar filmek sorából, motyogó színészekkel, erőtlen történettel, áldepizés megy ezerrel meg a műanyag drámázás, teli rakva nyomorult q*rással, hogy azért bevonzzák a nézőt a zsigerein keresztül, ha mással már nem tudták...
Bevallom, ezt a filmet Borbély Alexandra alakítása miatt szerettem volna nagyon megnézni, de valahogy még az ő játéka sem tudtam megtartani a koncepciót. Nagyon átérezhető hangulata van, de valahogy ez olyan kevésnek bizonyult.
Nyomasztó. Nem értem, mit kéne hozzá adnia az életemhez, vagy mit tanulhatnék a történetből. Elhiszem, hogy a színészek nagyszerűen játszanak, csak amit játszanak, az számomra nem befogadható.
Írhatnék okosságokat, elemezhetném, hogy miért művészi a film, és talán így is van. Mégis végig csak egy érzés kerített hatalmába, és minden más gondolatot kitörölt az agyamból: ez a film rendkívül NYOMASZTÓ!!
A történet feledhető, az előzetes teljesen félreviszi az embert. A lezárás is gyenge. A környezet legalább szép.
Sajnos nem tudok túllendülni a film középszerűségén, hihetetlenül üres és semmitmondó történet. Amolyan sablonsztori. Kicsit bosszús is vagyok emiatt.
A film nem jó, de érdekes. Tanulság: ne együnk harcsát (mert ki tudja), és a macskának ne adjunk szálkás halat.