A hűtőgépgyártók prágai nemzetközi konferenciáján két szinkrontolmács napja gyakorlatilag ugyanúgy indul, ahogy az összes többi. A közönség közül csupán egy csinos nő hallgatja őket, de váratlan események merülnek fel rövidesen.
Tóth Barnabás rövidfilmje a 6. Friss Hús Nemzetközi… Több

80 Susotázs (2018)
Én nem estem hanyatt a kisfilmtől. Annyira nem érdekes a szinkrontolmácsok munkája, hogy perceken keresztül nézzük egy poénért. Ráadásul kiszámítható a "történet", kb. annyira poénos vagy meghökkentő, mint egy kocsmai sztori... holnaputánra elfelejted. Díjat semmiképp sem érdemel.
Tartalmaz cselekményelemzést. Színészi játék,és az érzelmi kifejezések szembetűnőbb kimutatása,valamint a történet végén egy meglehetősen erős csattanó. Végig úgy mozog a kamera,hogy eléggé beleképzeltem magam a karakterek helyébe,olyannyira,hogy elsőre nem is igazán vettem észre,hogy már nem a hallás utáni tolmácsolásra koncentráltak,hanem arra,hogy a hölgynek kedveskedjenek. Néhol már a romantika megnyílvánulása is kezdett megmutatkozni,ahogy kedveskedtek. És ahogy említettem,a végén a csattanó. Egy tökéletes alkotás lett ez.
A Susotázs szerepelt a legjobb 10, Oscar-jelölésre pályázó élőszereplős rövidfilmek sorában.
A susotázs a francia "chuchotage" szóból származik, ami a szaknyelvben a suttogó szinkrontolmácsot jelöli, aki technika nélkül, élőben fordítja az elhangzottakat a megbízók számára.