Lilli meglátogatja nővérét, Valériát, és meglepetten tudja meg, hogy ő egy francia férfihoz, Manuhoz ment feleségül. Spontán módon megismerkedik Tommal, egy éjszakai klub menedzserével, és a levegő szikrázni kezd közöttük. A sziget eseményei mögött egy sötét titok… Több

47 Szeress belém (2025)
A "Szeress belém" tipikusan az a film, ami a "Szürke ötven árnyalata" trilógia óta egyre inkább divatossá vált vonalat követi: az erotikus töltetű jelenetekkel próbálja pótolni a hiányzó sztorit. Csakhogy itt ez sem működött. A szereplők között nem volt valódi kémia, így a kapcsolatuk minden próbálkozás ellenére erőtlennek és hiteltelennek hatott. A történet ráadásul tele van megkérdőjelezhető döntésekkel: apró, komolytalannak tűnő problémákat drámaian felnagyítanak, miközben a komolyabb konfliktusokat szinte egy csettintéssel oldják fel. Ez a kontraszt inkább nevetségessé, mintsem izgalmassá teszi a filmet. Összességében a "Szeress belém" nem lett több egy erotikus felszínnél, amiből hiányzik a valódi tartalom és érzelem. Az efféle filmek bizonyítják, hogy pusztán a felnőtteknek szánt jelenetek önmagukban nem képesek elvinni egy történetet – kémia, hitelesség és erős karakterek nélkül minden üres marad.
Lilli meglátogatja húgát Valériát Mallorcán, ahol gyermekkorukban éltek, és ahol van egy elhagyatott ingatlanjuk saját partszakasszal. Megérkezésekor szembesül azzal, hogy a húgát csupán 4,5 hónap után eljegyezte Manu, akivel komoly tervei lettek. Egy panziót szeretnének nyitni. Azonban ahhoz, hogy megvalósíthassák, el kell adniuk a régi földjüket, így kész ajánlattal állnak elő Lillinek, aki azonban gyanúsnak találja a hirtelen szerelmet és az eljegyzést és az eladásban sem biztos. Eközben megismerkedik egy jóképű német fiúval, forrni kezd köztük a levegő, és könnyen elveszti az eszét a srác közelében. De feltűnik Manu exe is, aki miatt még gyanúsabb lesz minden. Vajon megbízhatnak a csak most megismert emberekben, vagy valami van a háttérben? A történet számomra végig izgalmas volt, bár nagyon kiszámítható, az erotikus jelenetek nem rosszak. Mondjuk, amikor a parton lesznek egymáséi, az kiverte nálam a biztosítékot higiénia szempontjából. Azért tanulságos abból a szempontból, hogy milyen könnyen be lehet palizni egyeseket szerelmet ígérve és sok ilyen csaló van a világban.
Az alapkoncepció annyira nem egyedi, de ez az ingatlanmaffiás szál azért meg tudott lepni valamennyire, bár a sztori kiszámítható. Az első 15 percben rá lehet jönni, miről fog szólni, és itt már a garantált szoftpornó sem maradhat el. Kevesebb erotikával is fogyasztható lett volna ez a német film, ami Spanyolországban játszódik. Csupán a víz alatti és a parti jeleneteket tolták túl, de egyébként az összes szexjeleneten nagyon látszik, hogy koreografáltak, mint valami videóklipben, ahogy a diszkójelenet is. Nagyon ciki, még a gyenge színészi játék sem zavart ennyire. A helyszínek sokkal jobban átjönnek, mint a cselekmény maga, ami nehezen találja a helyét egészen a végéig, és a női karakterek nem a legélesebb kések a fiókban, ezért könnyen naivnak és roppant egyszerűnek mutatja be a német nőket. A legirritálóbb a fiatalabb lánytestvér volt, akit sokáig menthetetlennek hittem, és a nővér sem volt annyira szimpatikus, de legalább ott volt némi szürkeállomány, amit egy ponton kezdtem már megcáfolni. Ennyire szexista filmet nem láttam mostanában, és nálam ezzel nem sikerült bevágódnia, ezért valóban csak a helyszín meg a befejezés mentette meg a 2 csillagtól, semmi más. Könnyen felejthető, bár valamennyire tanulságos lehet, de ezt nem ebben a formában kellett volna tálalni. 5/10