Pingvin

Pingvin

The Penguin

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 8 epizód

A sorozat Oswald Cobblepot (Colin Farrell) átalakulását követi nyomon, aki senkiből vált Gotham hírhedt gengszterré.

(hp)

Forgatókönyvíró: Bill Finger, Bob Kane, Lauren LeFranc
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Írország
Premier: 2024.09.19. | Max (2024.09.20.)
Cristin Milioti

2024.12.11 kabel

legújabb vélemény a nap véleménye

Sunyi totyogós

Rég látni ilyen gerinctelen, sunyi, hazug figurát, mint Colin Farrell Pingvinje, mégis hihetetlen szórakoztató nézni kalandjait a gothami alvilág lakói között. Minden epizódban rosszabb és rosszabb dolgokat csinál, mi pedig egyre mélyebbre megyünk ve... Teljes kritika

2024.09.23 hp

Nagyon nem rajongok a spin-offokért, de ez elég ütősen indult, megvárom még az évad végét, de ebből simán lehet az évtized maffiasorozata. Colin Farrell zseniális, a sorozatról sugárzik a minőség, hogy a sok pénzt tényleg a megfelelő helyre költötték el (nem feltétlenül úgy, mint A hatalom gyűrűi esetében).

2024.09.20 oldczander

Tényleg leginkább a Maffiózókhoz tudnám hasonlitani, ami ebben az esetben egyáltalán nem probléma. Sötét, kemény témák, remek hangulat, de mégis odapasszoló komikus pillanatok is jellemzik, engem már az első résszel megfogott, alig várom a folytatást. Colin Farrell pedig csodálatos benne.

2024.11.12 zsoke

Hatalmas

Tegnap egybe letoltam az egészet. Nagyon tetszett. A zenék a színészi játék fantasztikus. Nálam 10/10.

Colin Farrell egy nyolcvanas évekbeli, New York-i portás hangját használta inspirációnak a karaktere beszédstílusához. Hosszas kutatás után találták meg ezt a hangot a beszédtechnikusával.Szerző: kabel

A Pingvin sminkjének és maszkjának felhelyezése három óráig tartott minden forgatási nap.Szerző: kabel

Értékelés: 9/10
(2024. 09. 26.)
Batman őriző tekintetének vakfoltjaiban Colin Farrell takonygerincű pingvinként vív véres harcot
A mai nappal nézhető a Maxon a Batman-univerzum újabb etapja, amely a Pingvin nevű gonosztevőt látja el saját történettel. A Pingvin sorozat izgalmas, fordulatos és könyörtelen maffiatörténetbe vezeti bele a nézőt, amelyben a hűség ismeretlen fogalom és bárki bármikor elárulható, a polgárvédő bűnözőkapkodó bőregér pedig sehol nincs.... Több