A filmet belengi valami fura érzés, még ha tudod vagy tudni véled is, hogy mi fog történni. Hatalmas fotelcsapkodós hahoták - (19) - ember, aztán egy perc múlva pedig a melankólia, kétségek, kétségbeesés. Hamisítatlan érzés, hullámvasút. Teszem hozzá, főhősünk tétovasága és a magyar szinkron ez esetben pozitívan találkozott. Nézd meg, nem lehet mellette csak úgy elmenni. Erősen ajánlott. 5/5
Vannak azok a filmek, amelyek jellegükből adódóan egyensúlyoznak a dráma és a komédia határán, ám nagyon ritkán találják meg az arany középutat (vagy átmegy mélydrámába, s kioltja a humort, vagy olyan mértékben viccel, hogy a történet drámaiságát nyo... Teljes kritika
Közepes kis film, és ez igen csak érződik rajta. Ami azonban egyáltalán nem okozott gondot. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény.
Nem kérdés, novemberig kellett várni az év romantikus vígjátékára (drámájára). Parádés film egyszerre mély és vicces, szórakoztató és elgondolkodtató, a maga műfajában abszolút a legjobbak közé tudom sorolni.
Az jut elsőre eszembe, hogy ha össze kéne foglalnom két szóban, azt mondanám: tartalmas szórakozás. Minden megvan benne, ami egy ilyen filmet emlékzetessé tud tenni. Ezt be fogom szerezni DVD-n, ha megjelent.
Vicces, megható, okos, helyenként szívszorító és nagyon profin, de lazán kivitelezett film a Rögtönzött szerelem. Abba, hogy ez a cím mennyire nem illik rá az angolt ismerve, inkább ki sem térnék, de na hagyjátok, hogy a címadás megtévesszen. LEgszívesebben visszamennék a moziba a következő vetítésre.