Dr. Blake egy tévéműsort vezet. Egy idegen organizmus segítségével, amit Agynak hívnak, agykontrollt akar alkalmazni a nézőkön. Viszont azt még ő sem sejti, hogy egy okos tinédzser az útjukba állhat.
(Gyalog őrmester)

Valamikor még a VHS-korszak idejére datálható az, amikor először láttam a videótékák polcain eme filmnek a borítóját, de valamilyen okból kifolyólag már akkor sem igazán tudott meggyőzni arról, hogy számomra mindenképp szükséges lenne a kikölcsönözés... Teljes kritika
Ez a film olyan egyszer nézhető. Nem volt rossz. Néhol elég gusztustalan, de ez nem baj! :) Egyszer nézzétek meg!
Mi más lehetett volna a legénybúcsúm méltó lezárása, mint egy hajnalban indított szutyadék trash film? A címe lehetett volna „Hülye gyerek, amint különböző helyszíneken rohangálva menekül, miközben egy guruló gumiagy Pacman módjára próbálja bekebelezni”. Jól szórakoztunk, a sok röhögés miatt 3 pont. Egyébként óvakodni kell tőle.
Idehaza a Drive in 2000 adta ki videókazettán 1994-ben.
A film forgatását 1987. december 11-én kezdték meg Kanadában, és 1988. február elején fejezték be a felvételeket.