Michael Keaton mostanság igencsak eltalálja a dolgokat. Ez a film is egy jól sikerült darab szerintem, érdekes a történet, tanulság is van benne és egy remek színész tolmácsolja mindezt.
Érdekes volt a történet, jó volt így megismerni ennek a globális étteremláncnak a háttértörténetét minimális szinten. A színészi játék jó volt, a film összességében dettó, ajánlom.
Megismerhetjük a storyt napjaink leghíresebb gyorsétterem lánc alapításáról. Eddig nem ismertem a történetet , de megfogott és ha úgy adódna, hogy meg kellene néznem újra megtenném.
Az alapító egy álom megvalósításáról szól valós alapokkal, hiteles jelenetekkel, karaktrekkel. Érdekesek az összefüggések és a cselekmény magáért beszél.
Nagyon jó film csak ajánlani tudom ,igazábol nem szeretem az életrajz filmeket de ez mégis megfogott. Érdekes történet ,szinte tökéletes színészekel!
Egy kellemes, lazuláshoz kitűnő film. Van benne pár elgondolkoztató kérdés, de nem telepedik az emberre. A történet jól átgondolt, karakterek kidolgozottak, és a színészek fantasztikusan tudják hozni őket. A díszlet is a helyén volt. Az egyetlen hibája, hogy a végétt kicsit összecsapták. Ajánlani tudom mindenkinek.
Furcsa megismerni ennek a hatalmas étteremhálózatnak az alapjait. Felkavaró a története, ennek ellenére továbbra is kedvencem marad!
Jó volt! Meglepő, hogy csak most dolgozzák fel ezt a témát, pedig van benne spiritusz. A szereplőket, a díszletet és a zenét is csak dicsérni tudom. Sajnos a forgatókönyvről ez nem mondható el. Az elején nagyon lassan történnek a dolgok, túl sok időt szántak a karakterek bemutatására a végétt meg teljesen összecsapták.