Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak.

Már a cím is elég volt ahhoz, hogy megnézzem ezt a filmet. Bár nem erre számítottam egy ilyen címmel, de eléggé lenyűgöző volt. Zach Effron jól hozta a figurát.
Hazai kritikusok:
9.0/10
Rendező: Peter Farrelly
Forgatókönyvíró: Brian Hayes Currie, Peter Farrelly, Pete Jones
Zene: Dave Palmer
Szereplők: Russell Crowe, Bill Murray, Zac Efron, Paul Adelstein, Deanna Russo, Matt Cook, Archie Renaux, Paul Sloan
Premier: 2022.09.01. | Apple TV+ (2024.05.23.)

A képen: Russell Crowe, Zac Efron

A kép forrása: Stillsdb-cron
A kép forrása: Stillsdb-cron
Russell Crowe
Zac Efron
Pihentagyú komédia, több az unalmas, mint izgalmas.
Háborús komédia, ami elég gyengére sikerült. A sztori bekeményedik, de nem esünk tőle hasra, még a gladiátorunk sem adja bele az apait, egy igazi idétlenkedés, aminek a mondanivalója tipikus amerikai agynak való. Bánom az időt, ami ráment.
Értékelés: 9/10
(2022. 10. 02.)
Fogd meg a söröm!
A Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja arról mesél, hogy mi történik, amikor valaki lehetőséget kap arra, hogy betekintsen a híradások, az ideológiák, a politikai pamfletek és a kocsmai viták mögé, hogy a saját szemével láthassa a valóságot. Hogy a patrióta küzdelem valójában rohanás az életedért egy elképzelhetetlenül mocskos vérfürdőben. Hogy a... Több