NAgyon aranyos kedves film. Anne Heathaway most is naagyon jó színész. Robert de Niro pedig mint esetlen nyugdíjas. :D nagyon vicces
Kedves, aranyos, felváltva vicces és (enyhén) drámai hangulatú vígjáték. Lecke, tanulság, példa több szituáció, élethelyzet kapcsán szokatlan nézőpontból. Nancy Meyers író-rendező és a főszereplők a szívmelengető, kellemes vígjáték garanciája. Csak ajánlani tudom, "kategóriáján belül" kötelező!
Picit talán nehezen indul a film, de egy végtelenül kedves és aranyos kis történet lett a végén belőle. Az öreg még mindig ott van a szeren, azt meg kell hagyni. Nem egy átütő alkotás, de egy esős hétvégi napon csodás kikapcsolódást nyújthat.
Nagyon jól állt Robert De Niro-nak a szerep, ne akarjon annyit nagypapa lenni. A történet vicces, de drámai vonal is van benne.
Jópofa kis könnyed szombat délutáni film. Egyszerű, nincs túlbonyolítva. Nem egy korszakalkotó alkotás, de kell az ilyen is. Robert De Nironak nagyon jól állt a szerep. Ajánlom mindenkinek.
Olyan film, aminél fel sem merült, hogy egyszer majd megnézem megint.. A történes aranyos, bár kiszámítható, nincs benne sok fordulat és csavar. Szombat délutánra tökéletes, de semmi több. A szereplők viszont jól játszottak, De Niro meg mint mindig, űber tehetséges színész!
Pozitív csalódás volt, bár tegyük hozzá hogy de Niro vitte a prímet :D Tartottam tőle, hogy nagyon gagyi lesz, de simán egyszer nézhető - és szórakoztató - kategória. Sajnos nagyon kevés mostanában a jó vígjáték (csupasz pisztoly, 40 éves szűz, és társaik...) úgyhogy be kell érnünk ilyen falatokkal :S
Picit nehezen indult, de kedves és aranyos film, humoros jelentekkel megspékelve. A története kicsit furcsa, de nekem tetszett. Robert De Niro fantasztikus, mint mindig.
Nagyon tetszett. Robert De Nirónak nagyon jól áll ez a szerep. Nem mintha a nagyapa szerep nem állna neki jól, csak így gyakornokként talán egy picit jobban szeretem. Én nem emlékszem, hogy lett volna káromkodás a filmben. Most nem káromkodik, mint a Nagyfater elszabadulban. Szerethető mozi.
Kategóriájában nem rossz film, de lehetne kicsit pörgősebb. Tetszik benne hogy aktuális problémákat vet fel, mai társadalmi gondokat is bemutat amellett hogy egészen humoros, szórakoztató is.
Egy nagyon kellemes, vicces, romantikus film. A két főszerepelő elviszi a hátán a filmet. Talán kicsit túl hosszú lett, és egy részén túl sok a nyálas rész, de azonkívül egy igazán szórakoztató film.
Az előzetes láttán, tartottam egy kicsit attól, hogy nem lesz ez olyan jó,mint amilyennek beharangozzák, féltem, hogy De Niro megint mellényúl...aztán végül nem kellett csalódnom. Számomra tetszetős volt a sztori, kis csavarral a közepén, mindezt jópofa tempóban elmesélve.