Igazi meglepetés volt ez a film. Igazán mély és nagyratörő történet a feltörekvő fiatal anyukáról, aki egyensúlyozni próbál a karrier és a magánélet között. Egy igazi üde színfolt ez a film Robert De Niro és Anne Hathawayel. Tökéletes kikapcsolódás akármikor.
Azon gondolkoztam a film közben, hogy kinek is készült ez a film? Ki a célközönség? És vajon pontosan mit is akar ez a film mondani? Borzalmasan irritáló volt.
Hathaway kisasszonytól kiráz a hideg, így nehéz elfogulatlanul nekiállni 1-1 filmjének. Nos, egy kedves, vicces, egyszerű történet, Robert De Niro pedig remekül alakítja ezt a szerepet is. Egy estére jó választás.
Egyszerű a története, mint a bot. Kicsit közhelyes és kiszámítható történet sablonos párbeszédek, mindezen dob DeNiro szerepeltetése az alkotásban.
Egy vidám kis könnyű történet, amiben De Niro kicsit új oldalát mutatja meg. Egyszerű sztori, néhány gyengécske poén és egy lelkizős jelenet ez A kezdő "mérlege". Közepeske lett, pontokban kifejezve: 5,5 / 10 pont.
Túl egyszerű története volt és semmi valóságalapja. A megcsalásos részt le se zárták, nem lett belőle semmi. Nem egy nagy eresztés a film, a színészek gyengén játszanak benne.
Egy teljesen átlagos "vígjáték" lett belőle, Robert De Niro neve nélkül nem hiszem, hogy sikerült volna ekkora hírnevet szereznie ennek a filmnek, mert amúgy meg csak egy a tucatból.
Sajnos a sok negatív hozzászólás jogos. Eljutottunk oda, hogy DeNiro nem, hogy nem garancia a jó filmre, de mostmár kemény rizikó megnézni az új filmjeit. Ezt vígjátéknak bepromózni a legnagyobb hiba volt. Egyszer nem tud nevettetni, és minden mondat... Több
Az egyik kedvencem ez a film. Kedves, bájos, nagyon jó és szerintem mindig aktuális témát dolgoz fel. Felhívja a figyelmet arra, hogy a nyugdíjasokról se feledkezzünk meg, ha már visszavonulnak a munka világától, sőt. Remélem ez a film sokakat bátorí... Több
Nem egy mozifilm kategória, kár volt rá a széles vászon. A története lehetett volna összetettebb és izgalmasabb és nem ennyire közhelyes és kiszámítható.
Vasárnap esti filmnek kellemesnek mondanám, nem vártam el tőle semmit. Arra volt szükségem hogy ellazítson és elfelejtsem hogy holnap hétfő. Meg is tette. Néha jól jön az ilyen film is. :)
Adva volt egy jó alapötlet, de olyan kis semmilyen lett a film. Tipikusan az a darab amit megnézel és 2 nap múlva mér alig emlékszel rá.