Készülj fel életed legnagyobb utazására! Az Éfjéli gospelben pszichedelikus kalandok és az élet nagy kérdései várnak rád. Az univerzum szimulátor megnyitja a kapuit, és ami mögötte vár, azt garantáltan nem fogod elfelejteni.
Ducan Trussell és Pendelton Ward közös produkciója, az Éjféli gospel… Több

Sorozat áttekintés

86 Éjféli gospel (2020)
Kiváló és teljesen egyedi irodalmi alkotás. Szürreális, abszurd, roppant ötletes, őrült, skizofrén, kalandos, fékevesztett, kaotikus stb, és mindegyik történet extra szociológiai és társadalmi szürreális, valamint mindennapi értelmiségi és közhely filozofikus és pszichológiai, lélektani tanulmány. Valahogy mindig a South Park jut róla eszembe, ami egészen más, de hasonlóan világirodalmi értékű teljesítmény.
Nem igazán tudnám megmondani, miről is szólt az első része, de abban biztos vagyok, hogy látni akarom a többit is, mert annyira elborult volt az egész, hogy tudni akarom, mi lesz belőle.
Bevallom őszintén, nekem erről az Adventure Time jutott eszembe, csak egy kissé könnyedebb és kevésbé borongósabb. Ettől függetlenül óvatosan bánnék azzal, hogy egy közös sorozatnézésre invitáljam a gyerekeket. :)