A vámpírok egyik legjobban sikerült bemutatása, ami nem mindig az elképzeléseknek megfelelő, néha fájóbb, néha lazább, egy remek trilógia első? sorozata.
Imádtam. Imádom. Hogy miért? Mert valóban jobb, felépítettebb, ravaszabb és érzelmesebb, mint a Vámpírnaplók. Természetesen a Vámpírnaplókat is szeretem, de azért ott a sztori évadról évadra ellaposodik (a 2. évad pedig egyenesen lassú). De ugyebár n... Teljes kritika
Ez a sorozat sokkal jobban tetszik mint az eredet történet. Ez pedig nálam nagyon ritka. Egy olyan spin-off ez mely bőven túlnő önmagán. Nagyon hangulatos lett.
Szerintem még jobb, mint a Vámpírnaplók. Sokkal jobb karakterek vannak benne és valahogy érzelmesebb is a történet. Több szálon fut és sok minden történik benne.
Az első pár rész kicsit unalmas, de utána beindult. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, bár nejem egy kicsit sok, hogy mindenki valamilyen természetfeletti lény.
Egy fokkal jobb, mint a Vámpírnaplók, bár itt is néha nagyon tesze-toszák a szereplők és ugyanazon rágódnak több rész erejéig. A második évad elég unalmas volt.
Hasonló sorozatok
Manapság nagyon divat előzménysorozatot csinálni. Maga az ötlet nem rossz, de nemek ez túl véres volt már.
Hangulatban jobban tetszik, mint a Vámpírnaplók bár az sem rossz. Itt a múlt részletes bemutatása az ami miatt még érdekesebb és vonzóbb a sztori.
Ennyi mellékzöngét kitalálni.... Nekem már sok volt. Kicsit fárasztó volt a sok vámpír, meg vérfarkas.
A sorozat mélyen lenyűgözött az izgalmas történet és a kiváló színészi teljesítmények által. Az „Örökkön örökké”-ben született Mikaelson testvérek kalandjai keltek életre, miközben saját múltjukkal, sötét titkaikkal és az örök szerelemmel vívnak harc... Több
Nagyon szuggesztív sorozat, ami magával ránt. Sok minden történt benne és nem tudok még egy olyan sorozatot, amelyben ennyi szereplő lenne.
Az anyasorozat sikerét meglovagolva készült el A sötétség kora, ami talán még jobb és izgalmasabb lett, mint az eredeti.