Egy nőt meggyilkolt férje holttestéhez bilincselenek. A történetnek azonban ezzel még nincs vége, hiszen Emmának ki kell szabadulnia, mivel a gyilkosok még nem végeztek a munkájukkal.
(csd)
Író: Jason Carvey

A kép forrása: Millennium Media
Nem feltétlenül – nekem sem a kedvencem – Megan Fox miatt, de egy egészen jó film. Bár az kicsit sok volt, hogy a végén a másik – maradék – szemét is megtalálta.
Az is maga egy thriller, hogy akik nagyon lehúzzák a filmet utálják a főszereplőt, mert túl szép (igaz, kicsit megműanyagosodott a csaj, bár nem tudom minek ,csak elszúrja magát vele). No, de nagyon elkalandoztam. Az egész történet egy tök jól összeh... Több
Azt egyáltalán nem értem, miért kapott ilyen címkét. Ez egy thriller. A film eleinte jó. Egészen addig jó, amíg azt nem kezdik túlzásba vinni, hogy a nő cibálja feleslegesen a hullát. Aztán átmegy nagyon logikátlanba az egész. Amikor megjön a fekete barát, és elkezdenek ostobaságokon agyalni, az már készteti a kezet a kikapcsolás felé. ...És utána jön a kergetőzés. A logikátlan cselekedetek, ostoba tettek özöne. Bugyuta párbeszédek... jajj kategória. Az utolsó 25 perc már csak belepörgetve volt tűrhető. A főszereplő nőt eddig nemigen láttam más filmben. Nagyon mutatós volt, de színészileg lenni mit fejlődnie... s ez ugyanúgy elmondható a többi szereplőről is. Összességében 3 csillag, mert nem rosszabb, mint a nagy átlag bugyuta thrillerek. Unalmas órákat kitölteni elmegy, valódi filmélményt ne várj tőle!
A rendező sok időt és pénzt költött egy emberi bábu létrehozására, de végül ez a verzió kudarcot vallott. Mozgása műviesnek bizonyult, ezért inkább Boyan Anev kaszkadőr testesítette meg.