Az is maga egy thriller, hogy akik nagyon lehúzzák a filmet utálják a főszereplőt, mert túl szép (igaz, kicsit megműanyagosodott a csaj, bár nem tudom minek ,csak elszúrja magát vele). No, de nagyon elkalandoztam. Az egész történet egy tök jól összehozott dolog, még meg is történhet bárkivel szinte. Egyetlen nagy hibát lehet észlelni a filmben, valahogy senki sem fázik a mínusz tíz-tizenöt fokban. Bár, sok mozira elmondható, hogy félpucéran küzdenek órákig a hóban. :)
Nekem elég szórakoztató és izgalmas volt, nem műelemzés gyanánt ültem a házimozim elé.
Az is maga egy thriller, hogy akik nagyon lehúzzák a filmet utálják a főszereplőt, mert túl szép (igaz, kicsit megműanyagosodott a csaj, bár nem tudom minek ,csak elszúrja magát vele). No, de nagyon elkalandoztam. Az egész történet egy tök jól összehozott dolog, még meg is történhet bárkivel szinte. Egyetlen nagy hibát lehet észlelni a filmben, valahogy senki sem fázik a mínusz tíz-tizenöt fokban. Bár, sok mozira elmondható, hogy félpucéran küzdenek órákig a hóban. :) Nekem elég szórakoztató és izgalmas volt, nem műelemzés gyanánt ültem a házimozim elé.