Torrente, a feslett erkölcsű zsaru kiszabadul a börtönből, és új hivatás elé néz. Egy kaszinó kirablására készül szedett-vetett bandájával. Az akció természetesen nem úgy sül el, ahogyan az eltervezték.
(dulkap)
(dulkap)Azért adok csak 4 csillagot, mert eléggé szeretem a Torrente filmeket, de már valami újjal kéne előrukkolni, mert így kevés lesz.
Eléggé megragadja a lényeget a film nem mondhatnám, hogy állati mert azért az nem az de mindenesetre nagyon tetszett. A karakterek pedig változatosak és érdekesek éppen ezért.
Torrente szokas szerint gusztustalan, arrogans es egy bunko paraszt. De ezert szeretjuk. Ebben a filmben mar egy kicsit sulytalan, egy olyan beszolas sincs az egesz filmben, amit utana rohogve idezne az ember.
A film összbevétele 13 428 785 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 20 051 945 forintot termelt.