Azért adok csak 4 csillagot, mert eléggé szeretem a Torrente filmeket, de már valami újjal kéne előrukkolni, mert így kevés lesz.
Eléggé megragadja a lényeget a film nem mondhatnám, hogy állati mert azért az nem az de mindenesetre nagyon tetszett. A karakterek pedig változatosak és érdekesek éppen ezért.
Torrente szokas szerint gusztustalan, arrogans es egy bunko paraszt. De ezert szeretjuk. Ebben a filmben mar egy kicsit sulytalan, egy olyan beszolas sincs az egesz filmben, amit utana rohogve idezne az ember.
A kissé gyenge negyedik epizód után már azt hittem, hogy ennyi volt, kész, kifújt, nincs több kraft és majd kapunk egy totál rossz ötödik részt, s azzal Torrente karakterének lőttek. De nem így lett. Nem számítottam rá hogy ilyen jó lesz. A 4. rész után üdítően jó volt, de az 1.-t soha nem fogják űberelni.
Nekem vegyes érzéseim voltak a filmmel kapcsolatban. Nem volt ez annyira rossz, de annyira jó se. Volt egy-két erőltetett jelenet benne, de a látványvilág és a kidolgozottság kárpótolt érte. Tetszett is meg nem is.
Nagyon rossz volt látni, hogy az egykori trágár és rasszista drukker Torrentéből mára csak egy K.Anyázós vénember lett. Nagyon nem érzem méltó folytatásnak az előzőekhez képest. A korábbi részek jobbak voltak...
Nálam toronymagasan a második rész viszi a pálmát, aztán az első jön. A harmadik már picit erőltetett volt, a negyedikben voltak jó poénok, itt megint csak vannak jó, nagyon jó poénok, de kicsit már fáradt a film. Torrente figurája addig volt számomr... Több
Örök kedvencem Torrente! Nagyon őrült, nagyon vicces film! Haláli poénok. Nagyon vártam már! Jó lett.
Ez az egyedi figura még mindig megnevettet. Jó film, jó poénokkal, akcióval, bár azokat is megértem, akiknek ez már egy kicsit sok. De én nem tudom megunni Torrente figuráját.
Torrente nagy kedvencem! Nagyon tetszik szórakoztató! Nagyszerű színészek játszanak benne! De a legjobb karakter a főszereplő! Bármikor megnézem!