Karácsonyi románc

Karácsonyi románc

Falling for Christmas

JRD

A karácsony előtti napokban egy fiatal, frissen eljegyzett örökösnő síbalesetet szenved. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, a jóképű szállástulajdonos és lánya gondjaira bízzák.

(Hupka Adrián)

Rendező: Janeen Damian
Premier: 2022.11.10. | Netflix (2022.11.10.)

2025.12.26 Artemisia

Karácsonyi klisék

A szebb napokat is látott Lindsay Lohan közel 10 év kihagyás után egy könnyed karácsonyi vígjáték főszerepében tér vissza a Netflixen. A Karácsonyi románc az a fajta romkom, amiben minden benne van, ami a nagykönyvben meg van írva : gazdag lány és... Teljes kritika

2022.11.23 JRD

Vasmacska kölykei újratöltve/átírva/lebutítva, csak itt egy agyonbotoxozott valamikori gyerekszínész a női főszereplő. Egyszer egyébként simán megnézhető. A karácsonyi díszlet remekül adja a X-mas hangulatot. De ne hallgass rám: nézd meg és döntsd el magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2022.11.07 Tibor

Nincs ezzel semmi baj, egyszerű karácsonyi szórakozás, csak senki ne próbálja azt állítani, hogy lenne valami értéke.

2022.11.17 Lóri Ádámcsik

Nem sikerült a visszatérés

A sok ajánlás miatt kezdtem el megnézni a filmet, de sajnos nagyon egyszerű és sablonos lett. Semmi újat nem tud mutatni. Bugyuta és a karácsonyi érzést sem tudta előcsalogatni.

Lindsay Lohan számos díjjelöléssel büszkélkedhet, de nem csak pozitívakkal: több alkalommal jelölték Arany Málna díjra is.Szerző: JRD

Lindsay Lohan színésznőt nehéz természetűnek tartják Hollywoodban.Szerző: JRD