Egyik kedvenc gyerekkori filmem. Azon túl, hogy a cuki kutyák macskák beszélnek, eléggé tanulságos, hogy a mit meg nem tesznek, hogy viszontlássák a gazdáikat.
Nagyon szomorúvá tett ez a film, legfőképp azért mert többet vártam tőle első benyomásra és kiderült, hogy tele van sablonos momentumokkal. Szerintem nagyon nem ilyet vártak az emberek.
Nagyon édes film, könnyen megkedveljük a kedvenceket benne. Érdekes a történet is, kikapcsolja a nézőt és nagyon beleéli magát az ember. Megható és humoros, nagyon szívhez szóló történet. Érdemes gyerekeknek és felnötteknek is megnézni!
Nagyon aranyos állatos film, mindig elsírom rajta magam. Nagyon kedves történet, gyerekeknek kötelező
Kismilliószor láttam ezt a filmet. Gyerekkorom egyik hatalmas kedvence, és a mai napig elbőgöm magam a végén. Csodaszép és nagyon ötletes. Nincs összecsapva, szépen van felépítve a történet és az érzelmekre rendkívül hat. Ajánlom mindenkinek.
Aranyos, szívhez szóló kis film nem csak gyerekeknek, hanem korosztálytól függetlenül mindenkinek! Kellemes, szórakoztató, többször nézhető film. Nekem nagyon tetszett.