Visszajátszás

Visszajátszás

Tape
elekm90

A barátok a régi emlékek felidézése közben egy tisztázatlan eseményt is felelevenítenek. Vince azt állítja, hogy John tíz évvel ezelőtt megerőszakolta barátnőjét, Amyt. A lány később megjelenik a szobában, és ezzel az események új fordulatot vesznek. Már nem is tudjuk, ki mond igazat és ki hazudik.

(alexxx)

Forgatókönyvíró: Stephen Belber
Premier (HU): 2003.10.23.
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Robert Sean Leonard

2021.12.19 BoBamburg

Talán a legjobb szó, amivel jellemezni tudom, az az "érdekes". Nem túl mozgalmas film, de ezzel nincs is baj. Én bírom az ilyen jellegű kamaradrámákat, plusz a három színész is remek volt. A cselekmény nagyon minimális, a végén van egy klassz kis for... Több

2017.12.09 Deku

Sajnálatos módon nem a legjobb az ahogy kivitelezték a filmet, nagyon élmény romboló. Végtelenül elszomorított ennek a filmnek a végkimenetele mert semmi eredeti nem volt benne.

2021.01.28 elekm90

Linklater egy nagyon minimalista kamaradrámát készített, a mindössze egy helyszínnel és három szereplővel operáló alkotás mégis működik. Ez egyrészt Thurman és Hawke alakításának, másrészt a szövegkönyv minőségének köszönhető.

2015.09.23 Zsceeeka

Szuper kamaradráma, az egyik legjobb a műfajban. A színészek nagyon jól játszanak, a kamerakezelés is sokat hozzátesz az élményhez. A műfaj kedvelőinek kötelező darab.

A film összbevétele 490 475 dollár volt (imdb.com).