Az elmúlt két év legjobb filmje! Nálunk megkésve, több, mint egy évvel a világpremier után mutatták be, de így sem talált nálam vetélytársra. Alapból hatalmas zene rajongó vagyok, a dob külön kedvenc, szeretem kihallani a zenéből és a Simmons-Teller kettős is megvett kilóra.
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom. A két főszereplő zseniálisat alakít, a zene prémium, az operatőr fantasztikus... minden a helyén van, nem tudnék olyat mondani, amitől jobb lenne. Életszagú, magával ragadó, katarzissal véget érő film, kötelező darab.
Ú ez ilyen kedvenc film kategória. Nagyon jó a történet és a szeplők is. Lehet rajta izgulni, utálni, szeretni. És jó a zene! Azóta is többször szoktam hallgatni itthon! Szuper film.
Semmi nagyot nem adott a film. Egy tök átlagos életrajzi dráma féleség, egy ritka nagy sz...r főszereplő karakterrel! Tipikusan egy túlértékelt film, ami még ráadásul unalmas is egy olyan alaptörténettel, amiből sokkal, sokkal többet kilehetett volna hozni!
Nagyon intenzív, dinamikus és izgalmas film, ami közben végig találgatsz arról, hogy mi lesz az egésznek a vége. Sok benne a stressz, és a színészek is kiváló teljesítményt nyújtatnak benne. Talán a doboláshoz hozzáértőknek nem ajánlott, de ha látni akar valaki egy izgalmas, minőségi filmet akkor csak ajánlani tudom.
Zseniális film!!! Két ellentétes jellem harca, személyiségváltozása másfél órában. Leírhatatlan élmény, kötelező darab! J.K. Simmons pedig teljesen megérdemelten kapott Oscart a szerepéért.
Minden tekintetben tökéletes film. J.K. Simmons brutálisan hatalmasat alakít (joggal kapta meg a Globeot és az Oscart is).A film utolsó tíz perce ülve hagy ezt garantálom. 10/10
Nagyon nagyon király film volt!! Feszült, izgalmas, nagyon jó színészi alakításokkal. Néhol túlzásba esett, de teljesen elhanyagolható volt.
Olyan film ez, amilyen ritkán készül. A 2014-es év egyik legjobb mozija keresztülviszi a nézőt az érzelmek egy egész spektrumán. A színészi alakítások tökéletesek, Miles Teller nekem igazi meglepetés volt.
Nem sokat tudok a dobokról vagy a dobolásról ezért féltem hogy nem fog tetszeni a film, ennek ellenére meglepett hogy mennyire lekötött és az hogy mennyire tetszett. Nagyon jó alakítást láthattunk a két főszereplőtől és a zene is jó volt a szenvedésről amit a srác elszenvedett a sikerért pedig már nekem fájt.
Zenében és karakterekben nagyon erős film. Motiváló nagyon, a kitartásról szól végig. Sokszor fogom megnézni! Nagyon rég láttam ennyire jó filmet és biztos, hogy még egy párszor újra fogom nézni.