Tulajdonképpen harcra hegyeznék ki, de abból meg gyenge...Már ha egy Jet Li filmhez nézem. Érdemesebb megnézni élőben egy k1 gálát.... Ez nekem nem adta ki..... (de ez csak egy vélemény a sok közül)
Fantasztikus harci jelentek,és egy jó sztori.Ebben a műfajban nem is kell több.Végig élvezhető,és lebilincselő karatefilm.Egy ázsiai remekmű.
Annyira nyers és eredeti. Számtalan újranézést követően is páratlan koreográfia tárul elénk. A sztori egyszerű és egyenes, ami nem is igazán lényeges a lenyűgöző kaszkadőr nélküli mutatványok tekintetében.
Nem hagyatkoztak a véletlenre a film készítése során. Igen jól kidolgozott küzdelmek részesei lehetünk, fűszerezve az egész némi akrobatikával.
Kifejezetten jóra sikerült akciófilm, sűrűn fűszerezve harcművészeti és akrobatikus elemekkel. Tony Yaa mozgása egyszerűen elképesztő. A filmnek köszönhetően világszerte megismerték Tony Yaa nevét. Nekem nagyon tetszett, a kategória kedvelőinek kötelező darab.
Kimondottan jó és látványos akciófilm. a verekedések koreográfiája bravúros, az külön tetszett, hogy a végére felhagy az idióta viccelődéssel és nagyon is komolyra fordul a hangulat. Sajnos Tony Jaa nem lett akkora név, mint vártuk, de legalább ezt a filmet azért méltósággal letette az asztalra.
Igen lattam es csak pozitiv kijelentesem lehet rola.Veres harcok es ami meg az akcioba belefer. A leirasrol :Egy thai faluban egy sötét éjjelen valaki ellopja a helyi Buddha-szobrot, hogy ezzel a kinccsel járjon kedvében a bangkoki maffia kegyetlen v... Több
Való igaz, hogy láttam már sokkal jobb filmet is. Az is igaz, hogy erősen csak meg akar venni minket a látvánnyal. Fel van turbózva mindennel, de a történet nem üt akkorát-amekkorát kéne. Azonban egynek bőven szórakoztató volt.
Szerintem az egyik legjobb B kategoriás távol keleti film amit láttam. Tony Jaa mozgása miatt pedig egy unalmas pillanat sincs, a történet itt-ott elég ostoba, de ezeket a filmeket nem is ezért szeretjük, összeségében egy jó kis film remek koreográfiával.