2022.06.10 19:09 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 400x
2

Patricia Arquette bombasztikus. ( formában )

Tony Scott nem szívbajoskodott, és megrendezte ezt a kőkemény filmet, amit már többször megnéztem. Oké, romantikus film, de a romantikát hullák és vér kíséri a filmen át. És milyen szereposztás, te jó ég!

Csak kapkodtam a fejem, szinte végig!

Patricia Arquette bombasztikus. ( formában )

Nemrégiben beugrott egy pár igazán izgalmas képsor, és máris indult a letöltés, és persze a kedvenc karosszékem.

Gyorsan nézzük a sztorit!

Clarence Worley (Christian Slater) egy ócska kis képregénybolti eladó, aki mint minden születésnapján, moziba tart egy imádott kung-fu filmet megnézni.

De most ott ül mellette egy kifejezetten buja szőkeség, Alabama (Patricia Arquette), aki ráönti a kukoricát, és innentől egyenes út vezetett az ágyig, egy lepedőakrobata bemutató erejéig.

Ám Alabama bevallja neki reggel, hogy ő valójában egy callgirl, akit a srác főnöke megfizetett, hogy éjjel hancúrozzon vele, de reggelre beleszeretett, és ennyi. Ágyő szingliség.

Nincs laca-faca, hamar egy esküvő, és Worley úgy dönt, ha már házas gáláns lesz, és visszamegy az asszony ruhájáért, de minő tévedés, egy táska kábítószert hoz el az új asszonyka volt lakásából.

Na, innen azért a romantika (ha volt egyáltalán) háttérbe szorul, és a vér pedig folyik rendesen. Nincs egy perc unalom sem, hőseinknek lesz egy-két meleg pillanata.

Quentin Tarantino, aki bevallotta, hogy az életéből is csempészett a történetbe egy keveset, hiszen tényleg dolgozott egy videotékában, és ténylege volt egy ismerőse, aki imádta a B-kategóriás filmeket.

Hihetetlen akciók, zseniális párbeszédek és utánozhatatlan színészek.

Gary Oldman, Brad Pitt, Val Kilmer, James Gandolfini, Michael Rapaport, Chris Penn és még Samuel L. Jackson.

Nem semmi egy névsor, az már biztos. Olyan zseniálisan tarantinós az egész.

A drgos Brad Pitt, a raszta és magát afroamerikainak képzelő Gary Oldman, no meg a királyként pózoló Val Kilmer. Slater és Arquette között működött a kémia, jók voltak együtt. A casting zseniális volt. Mindenki, akármekkora szerepben tolta, odatette magát, de rendesen. Egy méltatlanul elfeledett klasszikus, amit mindenkinek ajánlanék.

Clarence és Alabama a szívemhez nőttek, néztem volna még hosszú-hosszú ideig.

Tarantino és Scott. Zseniális páros a maga nemében.

Fekete szeder és fullasztó meleg.

Semmi más.

dráma | krimi | romantikus | thriller

Clarence (Christian Slater), a képregényboltban dolgozó srác és a call-girl, Alabama (Patricia Arquette) egymásba szeretnek. Amikor a fiú le akarja rendezni a lány stricijét, egy... több»

2