2024.03.28 18:05 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 178x
2

Inkább legyen Rambo!

Szerencsére ma már mindenki celeb, „sztár”, youtuber, tik-tokker meg minden más, olyan, aki tehetségtelen, lusta, és fogalma sincs, mi az a munka és a becsülete!

Magyarul dupla nullás senkik!

Inkább legyen Rambo!

Na itt elviszi ezt a prímet Conor McGregor, aki idétlenkedik, ripacskodik, és azzal a pökhendi vigyorával tolja végig ezt a röhejesen rossz filmet!

A filmre felpumpált, kissé „tacskóarcú” Jake Gyllenhaal itt a tehetségéből sokat nem tudott megmutatni, de azért McGregort túljátszotta...

Doug Liman, ha megkérdeznénk, mi is volt a sztori, rezignáltan azt válaszolná, mit tudom én, de a bunyók jók voltak!

Hát tisztelettel jelentem, azért annyira azok sem...

Ostoba, egysíkú, faék egyszerűségű film, papírmasé karakterekkel, és biodíszletekkel rendesen megspékelve. Értelmetlen jelenetek, érthetetlen szereplőkkel, akikről a film vége felé tényleg nem tudom, mit keresnek ott!

Ellie (Daniela Melchior) karakterét sem instruálta kellően az általam igen gagyi fickónak tartott rendezőnk, úgyhogy sem ő, de sem a főgonosz, Brandt (Billy Magnussen) sem futott „nagy kört” ebben a filmben.

A kinti felvételek röhejesek voltak, főleg a GoPro, amit hozzáértő embereknek kellene kezelni, hogy látványos és maradandó legyen. A drónról készített képek nagyjából rendben voltak. A korrupt zsaruk, a könyvesboltos, totál felesleges keresztakciók, és semmi értelmük sincsen, hiszen elillannak, mint lepkefing a tornádóban. Valahogy üres és élettelen az egész, csak a bunyók nézhetőek, de azok sem világszínvonalúak.

McGregor egy hányaveti, nagyzolós fickó, azt itt is hozza, Gyllenhaalból viszont nem lesz új Chuck Norris!

Pedig a Patrick Swayze-féle film sem volt esélyes az Oscarra, de ez azért két polccal lejjebb csúszott.

Kultfilm helyett katyvasz, mint sajnos az utóbbi időben milliószor láthattam (kb. 25 év), tisztelet a kevés kivételnek...

Florida Keys hangulata, akit megfogott, pattogtasson egy kis popcornt és hajrá, az agyi kapacitást nem fogja megmozgatni egy másodpercre sem!

Az IMDb-n 57 ezer véleményezés után 6,2/10-es, a TMDB-n 701 szavazatot követően 73%!

De nálam ez csak egy csillag és 20%!

Chuck Norris és Rambo jobban tolták!

Dióhabos-lekváros süti bodzaszörppel...

Kedvenc fotelem viszont most is nagyon kényelmes!

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

2