A 2024-es párizsi olimpiai játékok izgalmas légkörében a 30 éves normandiai Blandine a nyüzsgő városba utazik, hogy szemtanúja legyen az úszóversenyeknek. Miközben megküzd a város elsöprő energiájával és a váratlan szerencsétlenségekkel, egy váratlan találkozással is szembe kell néznie,… Több

74 Egy nyár Párizsban (2025)
Tiszta vibes. Néztem, és azt éreztem, hogy újra tini vagyok, nyár van, és minden lehetséges. A zene, a színek, a hangulat – ez a film nem történetet mesél, hanem érzéseket ad. És nekem pont ez kellett.
Bevallom, gondoltam, többet kapok. A film csinos, de nekem túlságosan ‘cukormázas’ volt. Nem volt elég mélység, nem éreztem át igazán a feszültséget vagy igazán izgalmas pillanatot
Szép, de valahogy lapos volt a történetív. Jól néz ki, aranyos karakterek, de hiányzott az a plusz csavar, amitől tényleg emlékezetes marad. Ha valaki könnyed, ‘itt van Párizs’ hangulatra vágyik, tökéletes.
A forgatás során előfordult, hogy egy tervezett jelenetet módosítani kellett, mivel egy úszóversenyt a Szajnában a szennyezés miatt lemondtak, így a filmbe a főszereplő csalódottságát is beépítették.
A film finoman érinti az LMBTQ+ témákat, különösen a főszereplő identitáskeresésén keresztül, és jelölték a 39. Teddy-díjra is.