2024.06.08 21:49 Majorkas Olvasottság: 220x
1

Nagyon meleg pite, de finom

Glen Powellt már láthattuk a közelmúltban újonc vadászpilótaként (Top Gun: Maverick) és szépfiúként egy könnyen felejthető romkomban (Imádlak utálni). Azonban ebben a filmben olyat alakított, hogy leesett az állam. Az a rendkívül egyedi karakterábrázolás, ahogy eddig még nem láttuk őt, és ez még semmi ahhoz képest, amit nem sokkal később mutat magából. Gyakorlatilag kétféle karaktert játszik egyszerre, és ahogyan játssza azt, zseniális.

Maga a sztori egyedi és valós történeten alapul, a vége egyébként meg lett változtatva, és ezt közlik is benne. Nagyon tetszett a narráció, a cselekmény kibontakozása, a humor, a fő- és mellékszereplők játéka és végül, de nem utolsó sorban a befejezés. Rengeteg a párbeszéd, de túlnyomórészt jók és képbe illőek. A játékidő garantáltan ki van velük töltve.

Nagyon meleg pite, de finom

A Ron/Gary Johnson (Glen Powell) és Madison (Adria Arjona) között lévő romantikus szál egyszerűen fantasztikus volt. Olyan kémiát látunk köztük, amit a legjobb love sztorikban is megirigyelnének. Egyszerre látjuk a vígjáték, romantikus és krimi műfajt, utóbbi néha háttérbe szorul, de van neki is jelentősége. Ugyanis a főszereplő karakter (Gary Johnson) olyan fedett nyomozót alakít, aki egyébként főállásban civil (egyetemi tanár). Ezen nevettem fel a legjobban, de aki megrögzötten keresi a hibákat, az talál is, de nagyon keveset, és ez nem erről szól, hanem többnyire egy vígjátékot kell nézni, amit bármikor megnéznék. Hiányoltam, hogy nem lett korhű, tehát napjainkban játszódik a film, de ettől még könnyen lenyűgözött engem. 10/9.

akció | vígjáték

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.

1