Film tartalmak

NA Magány  (2023)

Tamás, a sikeres építész kénytelen otthonról végezni a munkáját, így sokkal több ideje van arra, hogy odafigyeljen magára és a környezetére is. Egy há... több»
Két évtizeddel később Betty megküzd a lázadó tinédzser lányával, Milával való újbóli kapcsolatteremtés kihívásaival, miközben Armandóval kötött házass... több»
Miután a TikTok táncosai csatlakoznak egy menedzsment céghez és a hozzá tartozó egyházhoz, nyugtalanító részletek derülnek ki az alapítóról és sötét v... több»
Most, hogy a maffiafőnök rács mögött várja a tárgyalást, a kívülállók folytatják az életüket – egészen addig, amíg egyikük visszatér egy halálos titok... több»
Cyndi Lauper, az egyedülálló művész, ikonikus előadó és úttörő aktivista útja. ... több»
Amikor a művészeti múzeumának anyagi gondjai támadnak, egy hagyományos kurátor egy avantgárd művésszel együtt dolgozik egy szokatlan kiállításon. A nő... több»
Három egykori különleges katona – az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje – nyomában jár... több»
A Hajnal-Vasad Kft. egyik munkásába belecsapódik egy meteor, a vezetőség pedig nagy gondokkal küzd, mivel a csőd szélére sodródnak. Azonban nagy lehet... több»
Egy házaspár küzdelme azért, hogy visszaszerezzék a jövőjüket egy brutális betegségtől, olyan mozgalommá nőtte ki magát, amely az ALS közösségre és tö... több»
A zenekar megújult művészi küldetéssel tér vissza első brit turnéjuk csúcspontja után, csakhogy egy rivális zenekar fenyegeti a kényes status quót. Mi... több»