Film tartalmak

A Menyasszony már megölte két korábbi társát, O-Ren Ishit és Vernita Greent. Már csak ketten állnak közte és Bill között, Bill öccse, Budd és Elle Dri... több»
A világvége után az emberiség maradéka küzd a túlélésért. John Connor tudja, hogy ő lesz az emberi lázadók vezetője, de nem ilyen jövőre számított. Ne... több»

83 X-Men 2.  (2003)

Az elnök sikertelen gyilkossági kísérlete után a gyanúsítottak listájának elejére Xavier professzor és pártfogoltjai kerülnek. Miközben megpróbálják f... több»
X professzor mindig is arra törekedett, hogy megtanítsa tanítványainak kontrolálni képességeiket, és jóra használni azokat, hogy a mutáns-ember kapcso... több»
Támadás éri az MI6 főépületét, M-et pedig utoléri sötét múltja. James Bondnak be kell bizonyítania, hogy hű a feletteséhez és MI6-hez.  A 007-es ügynö... több»
Batman  nyolc évvel ezelőtt magára vállalta Harvey Dent gaztetteit, melyet követően nyom nélkül eltűnt. Üldözötté vált, de nem hiába, mert a Dent-törv... több»

88 WALL·E  (2008)

Már többszáz éve, hogy a lakhatatlan Földet elhagyták az emberek, az egész bolygón egy kis robot tevékenykedik csupán, akit valaki bekapcsolava felejt... több»
Han Solo és Leia Jabba fogságában sínylődnek, ám Luke a segítségükre siet, és megmenti őket a biztos haláltól. Ezzel azonban koránt sem értek véget  f... több»
Az emberek között különleges képességű mutánsok élnek. Fizikai és pszichikai korlátokat semmissé téve van, aki falakon sétál át, van, aki képes a gond... több»
A kis bohóchal, Némó, apja figyelmeztetései és dorgálása ellenére elhagyja az óceán biztonságos területetit, hogy kíváncsiságát kielégítve megnézzen e... több»