Film tartalmak

A Hatebreed: Live Dominance című zenés film a Hatebreed amerikai hardcore-metal együttes Detroitban készült koncertjének anyagát tartalmazza. ... több»
A Pat Garrett & Billy the Kid című western főhőse Billy és Garrett, akik régen cinkosok voltak, ám Garrett jó útra tért és rendőrnek állt. Idővel a ké... több»
Az Into the West című kalandsorozat története az 1800-as évek hajnalán kezdődik, s egy család három generációját követi nyomon. ... több»
A Pearl Jam fennállásának huszadik évfordulójára készített film Cameron Crowe direktori felügyelete mellett. ... több»
A Red Hot Chili Peppers tagjai beveszik magukat egy híres villába, hogy elkészítsék Blood Sugar Sex Magik albumukat. ... több»

60 Guinea Pig  (1985)

A Guinea Pig című horror az emberi lélek egyik legdeformáltabb aberanciáját mutatja be. Egyszerű képet kapunk arról, mit is jelent fájdalmat okozni em... több»

77 Sóhajok  (1977)

Egy fiatal balerina érkezik egy neves svájci balettintézetbe, ahol fokozatosan rájön, hogy új iskolájának személyzete boszorkányokból áll. ... több»
A Boszorkánykonyhában az amerikai újságírót, Jones-t főnöke Európába küld egy esetleges háborúról való beszámolás reményében. Londonban találkozik egy... több»
A Végre egy jó házasság című filmben Smithék házassága nem éppen mondható normálisnak: egy hónapból átlag három hétig nem beszélnek egymással, a negye... több»
A Madagaszkári kaland című filmben két ember áll szemben egymással: egy jogász, aki franciaországi menekülteket csempészett ki a szövetségesek országa... több»