Film tartalmak

A világ minden táján tűzcsóvák hatolnak át a Föld légkörén. Az égi áldás pokoli meglepetést tartogat: óriás méretű, csótány-szerű lények áradata támad... több»
Az FBI különleges álruhás bevetésekre szakosodott szuperügynöke, Malcolm Turner (Martin Lawrence) minden bajból kivágja magát. A fia viszont minden ba... több»
Nancy-t rémálmok és látomások gyötrik, melyeknek főszereplője egy roppant ijesztő figura, Freddy Krüger. A rémalak arcán csúnya forradást, kezén pedig... több»

74 Inkubátor  (2010)

Az „Inkubátor” című dokumentumfilm azokról szól, akik Nyugaton nevelkedtek emigráns közösségekben, hogy miként fogalmazódott meg bennük a kettős ident... több»
Anica (Anica Dobra) egy helyi gengszternél, Milutinnél (Feđa Stojanović) dolgozik könyvelőként Új Belgrádban. Úgy érzi, az életi holtvágányon halad a ... több»
Maria, a 13 éves árva édesapja halála után kénytelen különc nagybátyjához költözni, aki egy távoli falvacskában él Angliában. A fiatal lány felfedezi ... több»
Kirk, a tök átlagos srác el sem hiszi, hogy ekkora mázlija lehet. Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt ... több»
Jean-Pierre Jeunet az Amelie csodálatos élete forgatókönyvíró-rendezőjének új vígjátékából olyan fontos kérdésekre kaphatjuk meg a választ, mint példá... több»
Eddie Dugan (Richard Gere), kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban... több»
A II. világháború idején járunk. A nyolc éves Bruno (Asa Butterfield) egy náci tiszt védelem alatt álló fia, kinek élete jelentősen megváltozik, mikor... több»