Film tartalmak

A BBC kétrészes minisorozata a XVII. századi Hollandiában játszódik. Petronella vidékről költözik Amsterdamba, miután tizennyolc esztendősen férjhez m... több»
A rossz árnyék című filmben egy huszonéves srác (Gerlóczy Márton) utazását követhetjük végig. Útja során több különös emberrel hozza össze a sors, ekö... több»
David Lynch első, kísérleti rövidfilmje egy egy perces, ismétlődő animáció. A filmben hat, absztrakt módon megrajzolt figurát láthatunk, akik egy szir... több»
Bratt a börtönből frissen szabadulva igyekszik megbirkózni múltjának tragikus eseményeivel, amikor összetalálkozik két fiatallal, akik végül élete leg... több»
Martin Scorsese első játékfilmjének főszereplője J.R. (Harvey Keitel), egy olasz-amerikai munkanélküli, aki New York utcáin tölti mindennapjait. Egy n... több»
Iggy Pop és Tom Waits találkozik egy bárban éss elkezdenek mindenféléről beszélgetni. Kiderül, hogy Tom Waits azért késett a találkozójukról, mert ide... több»
Egy ikerpár ül egy memphisi kávézóban, épp azon vitáznak, hogy melyikük ötlete volt Memphisbe jönni, s hogy melyik cigaretta a jó. Egyszer csak felbuk... több»
Roberto ül egy asztalnál, issza a kávéját és szívja a cigaerttáját. Egyszer csak megjelenik Steven, s elkezdenek beszélgetni. A társalgás során Steven... több»

84 Star  (2001)

Guy Ritchie rövidfilmjének középpontjában egy sofőr (Clive Owen) áll, aki azt a megbízást kapja, hogy fuvarozzon el egy arrogáns sztárt (Madonna) egy ... több»
A harc napja egy bokszoló, Walter Cartier egy napját mutatja be. Végigkövethetjük, hogy Walter hogyan készül fel esti bokszmeccsére Bobby James ellen.... több»