Film tartalmak

Sir Hector, a bátor páncélos lovag arra készül, hogy a Fekete-erdőben menjen, hogy kiszabadítson egy gyönyörű hölgyet az ott élő ogre mellől. ... több»
A nyolc szamuráj legendája egy 1983-as japán történelmi harcművészeti fantasy film, amelyet Kinji Fukasaku rendezett. A forgatókönyv Toshio Kamata Shi... több»
Egy hollywoodi színész belefáradt a sablonos vállalati filmek készítésébe, ezért Argentínába költözik, hogy kísérletezőbb és tartalmasabb munkát talál... több»
Leningrádi ostroma – amely során a náci Németország 28 hónapig blokkolta a szovjet nagyvárosot – talán a modern történelem egyik legbrutálisabb és leg... több»
A sztori Bruce Lee, a legendás harcművészeti ikon történetét követi nyomon Hongkongból Amerikába és vissza. ... több»
Nyugati komédia, melyben egy utazó pókerezés közben többet fogad, mint amennyit megengedhet magának, és szokatlan események következnek be. ... több»

72 Samurai  (1965)

Sakurada kapujánál gyilkosok csoportja várja az alkalmat, hogy megöljék a Ii házának urát a Tokugawa kormányban, amely 300 évig kormányozta Japánt. Az... több»
A középiskolai indián barát, aki egy vietnami háborús veterán, erőteljesen elkötelezett társadalmi aktivistává válik a modern racionális materialista ... több»
Hedda és Neal egy régi kastélyban élnek, de egy öreg barát érkezésével feszültség tör ki a házban (Henry Rollins első főszerepe). ... több»

66 Zygote  (2017)

Két magányos túlélő kénytelen harcolni az életükért egy új típusú terrorizmus miatt, mindezt ráadásul egy sarkvidéki bányában. ... több»