Értékelések (180)

Tini könyvből tini film
Egy tiniknek szóló könyvből nem igazán lehet jobbat alkotni, mint egy tini film. 2006-ot írtunk, amikor Magyarországon megjelent az első Hannah Swensen könyv; akkoriban é... több»
2024. 01. 02.
Idegen, aki valójában ott se volt?
Nagyon másra számítottam, amit kaptam ettől a filmtől. Első gondolatom az volt, mikor megnéztem, hogy hát ez meg mi volt most – megtörtént-e vagy sem valójában –, mármint... több»
2023. 10. 17.
Miért kellett megcserélni a karaktereket?
Nem lett volna rossz ez a film, ha nem láttam volna az első részét. Legalábbis a film még egy korábbi a Vissza a mamahotelbe című film folytatásaként készült. Csakhogy ne... több»
2023. 10. 08.
Altató helyett tudom ajánlani
Nem igazán tudtam hova tenni a film címét, mert számomra nem erről szólt a film, hogy senki se szeretné Jeanne-t. Kezdetben még egész jól alakul a film, de aztán egy idő ... több»
Szerelembe esni az első pillanatban
Lehet, hogy egyeseket megmosolyogtat ez a kijelentés, de én bizony megszerettem ezt a filmet az első pillanattól fogva. Egy igazi érzelmi hullámvasútra ültetett fel. Az r... több»
2023. 10. 02.
Egy igazi francia gyöngyszem
Szem nem marad szárazon Dany Boon főszereplésével készült film nézése közben. Egy nagyon szép, mégis megrendítően keserédes drámai történetet láthatunk. Volt benne egy ké... több»
1
2023. 09. 02.
Unalmas, semmitmondó, előre kiszámítható
Nem tudom, mostanság mi van velem, de úgy néz ki, bevonzom a gyenge filmeket. :D Most megint sikerült egy ilyenbe belefutnom. Őszintén, a felénél annyira untam az egészet... több»
Gyerekként kedvenc mesesorozatom volt. Nagyon szerettem, és biztosan felnőttfejjel is tetszene. Mondjuk a sorozat népszerűségéhez hozzájárult az is, hogy akkoriban lehete... több»
3

89 Aranyélet  (2015)

2023. 07. 28.
Részemről a 21. század legjobb magyar akció sorozata
Kerestem valami jó sorozatot, és láttam, hogy elég jó értékelést kapott mindenhol, ezért esett erre a választásom. De hogy őszinte legyek, a színészgárda is tetszett már ... több»
2023. 07. 11.
Unalmas és vontatott
Próbáltam megérteni, hogy milyen üzenetet is akart átadni ezt a film. Sajnos nekem valamiért nem jött át a sztori. A történet unalmas és vontatott volt. Igazából csak azé... több»
Falra mászok tőle
Tipikus Hallmark csatorna stílusú romantikus film. Noname színészek, borzalmas szinkron, amiben a főszereplőnek olyan picsogó hangja van, hogy egy idő után idegesítő hall... több»
2023. 07. 01.
Kiváló magyar-vietnámi koprodukció
Ritkán nézek előzeteseket, de ebben az esetben megnéztem, és tetszett és nagyon kíváncsivá tett. Nem kellett végül csalódnom, mert egy nagyon igényesen elkészített magya... több»
2023. 06. 26.
Erős kezdés, gyenge folytatás
Már az első részek alatt megszerettem ezt a sorozatot, mondhatni, szinte egymás után faltam az HBO-n a részeket. Az első évad nagyon tetszett. Mindegyik színész zseniális... több»
2023. 06. 25.
Ez egy bukta
Ez a film egy tökéletes példa arra, hogyan lehet olyan nagyszerű színészekkel, mint Hugh Laurie, Oliver Platt vagy az Oscar-díjas Allison Janney úgy elszúrni egy filmet, ... több»
2023. 06. 25.
Kiábrándító
Nagyon bíztam ebben a filmben, hiszen a szereposztást zseniálisnak tartottam több szereplő is a kedvencem). Az első húsz percben még tök cuki, romantikus, szórakoztató f... több»
2023. 05. 18.
Kedves, szórakoztató klasszikus mese
Szerintem ez egy nagyon kedves, szerethető rajzfilm. Nem értem, miért kap a legtöbb helyen olyan rossz kritikát. Nem egy mai mese, az tény, ezért még látványban ne várjun... több»
2023. 05. 15.
Nem várt csalódás
Nagyon csalódtam ebben a filmben. Még az első fele egész jó volt, kimondottan tetszett, hogy a főhös szemszögéből mesélve ismerhettük meg a történetet. Aztán a díjátadó j... több»
2023. 05. 14.
Jó kis családi film
Ez a film még azon 90-es évek eleji családi filmek közé sorolandó, amit gyerekekkel is meg lehet nézni. Annak idején első mozifilmes emlékeim közé tartozott, ha jól emlék... több»
2023. 05. 01.
Menekülni a valóságtól
Mi történik, ha két érzelmileg éretlen személyiség összekerül, akik nem képesek, vagy talán nem is akarnak felelősséget vállalni a tetteikért? Akik úgy élik az életüket, ... több»
2023. 04. 29.
Megtalálni az igazit a túlvilágon
Megtalálni az igazit az életben? Sok embernek ez a célja, és akár végül úgy éli le az egész életét, hogy sosem találta meg. De mi van, ha az igazit a halál után találjuk ... több»
1