Film tartalmak

A 12 éves James (Kalvin Stinger) igazi zseniként éli mindennapjait, ezért nem sokan szeretik, nincsenek igazi barátai. Egyetlen barátja Rex, a kutyája... több»

NA 2. epizód  (2023)

Harper látomásában látja, hogy Toffer leesik a lépcsőről, és ebben Griffin nagy szerepet játszik, ám hogy megakadályozzák ezt, kicsit változtatniuk ke... több»

NA 1. epizód  (2023)

Griffin a jövőben kideríti, hogy rossz dolgok történnek vele, sőt még a bálba sem tudja elhívni szerelmét. Harperék eközben próbálják megoldani, hogy ... több»

NA 8. epizód  (2022)

Mrs. Barker megjelenése megrendíti Harperék bizalmát az időutazásban, aki azt üzeni nekik, hogy ne menjenek előre az időben. Griffinék tesznek egy kör... több»

NA 7. epizód  (2022)

Harper visszatérte nagyon aggasztja Griffint, aki csak arra vár, hogy újra találkozzon azzal, akit szeret. Mindeközben kiderül, hogy az elbirtoklás se... több»

NA 6. epizód  (2022)

A bíróra terelődik a gyanú, hogy kísérti a Termontot, aki annak idején a telket akarta megvásárolni. Harper visszakerül a saját idejébe, és a rend hel... több»

NA 5. epizód  (2022)

Sam és Savannah próbálják helyrehozni az időgépet, és halad a Tremont felújítása Griffin nagyapjának közreműködésével. Időközben a Campbell gyerekek e... több»

NA 4. epizód  (2022)

A szülők azt tervezik hogy megnyitják a Tremontot, de az időkaput működtető kristály még mindig nincs meg. Savannah végre szembe találja magát az időg... több»

NA 3. epizód  (2022)

Griffinék a múltban ragadnak, mert Harper testvére megtalálja a bunkert, és elteszi a kaput működtető kristályt, ezért Savannah az egyetlen, aki segít... több»

NA 2. epizód  (2022)

Harperék helyet cserélnek, miközben Savannah próbálja kideríteni a régi Tremont titkait. Eközben Daisy véletlenül utazik az időben, és beletekint a jö... több»