Anne Hathaway (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) nemrégiben jelentős mérföldkövet ünnepelt a magánéletében: több mint öt éve józan.

Hathaway első fia, Jonathan születése után döntött úgy, hogy nem iszik többé alkoholt, hogy figyelmesebb lehessen a fia nevelése során. A The New York Times-nak adott nemrégiben megjelent interjújában Hathaway megosztotta az érzéseit a józanságával kapcsolatban, melyet jelentős személyes eredménynek tart.

A színésznő eredetileg 2019 januárjában, az Ellen című műsorban beszélt arról, hogy januárjában döntött úgy, hogy abbahagyja az ivást, és azzal magyarázta, hogy el akarta kerülni, hogy másnapos legyen fia első éveiben, különösen reggelente, amikor a legnagyobb szükség van a jelenlétére.

Hathaway és férje, Adam Shulman két fiú szülei, kisebbik fiuk, Jack 2019 novemberében született.

A színésznőt legközelebb az Anyai ösztön című pszichothrillerben láthatjuk majd Jessica Chastain mellett, mely május 30-tól látható a magyarországi mozikban, illetve május 2-án debütál az Amazon Prime Videón a The Idea of You című filmje.

dráma | thriller

A két legjobb barátnő és szomszéd Alice (Jessica Chastain) és Céline (Anne Hathaway) látszólag idilli életet élnek tökéletes harmóniában. Ezt azonban egy tragikus baleset... több»