5 újdonság a héten a Netflixen: Még több Bridgerton, az igazság a női szexualitásról és mások

Ezen a héten több új sorozatnak (vagy legalább új évadnak) is örülhetnek a Netflix előfizetői. Az újdonságok között vannak milliók által várt folytatások és érdekesnek ígérkező debütálók is. Most mutatunk öt olyan sorozatot, amely főleg inkább a nőknek szólnak, akik a romantikát és a drámát kedvelik, de nem vetik meg a pikáns részleteket sem.

#5

52 Jó kezekben  (2022)

(2)

dráma

Netflix

A halálos betegséggel diagnosztizált egyedülálló anya találkozik egy sármos agglegénnyel, miközben önfejű hatéves gyermeke jövőjét próbálja felépíteni. több»

Hamisítatlan török sorozat debütál a Netflixen. A gyógyíthatatlan beteg egyedülálló anyuka megtalálja élete szerelmét egy agglegényben, de közben a makacs hat éves kisfia életét is egyengetnie kell.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Egy amatőr fotós randira hívja a fodrászát, aki nemcsak külsőre tetszik neki, hanem nagyra értékeli a munkáját is. Jó abban, amit csinál, és a fiú azt kívánja, bárcsak ő... több»

Egy fotós és egy fodrász egymásra találásáról szól a japán sorozat, ám mint mindig, itt is lesz egy sötét felhő, ami követi a szerelmeseket. Ezúttal ugyanis a fodrászlány valamiért túl gyorsan öregszik.
#3

dokumentum

Netflix

A szex, az öröm és a modern tudomány találkozik ebben a szemet nyitó sorozatban, amely a női örömök összetett világát ünnepli - és véget vet a makacs mítoszoknak. több»


Szereplők: Michelle Buteau
Egy izgalmasnak ígérkező dokumentumsorozat, amelynek témája a női szexualitás. A sorozat leszámol minden tévhittel és régi mítosszal.
#2

86 Harminckilenc  (2022)

(4)

dráma | romantikus

Netflix

Három barátnő a 40-es éveikhez közeledve úgy dönt, hogy megtapasztalják az életet, szerelmet, csalódásokat és veszteségeket. több»

Az új koreai sorozat három harmincas évei legvégén járó barátnő történetét meséli el, akik megunták addigi unalmas életüket és még azelőtt fejest ugranak a kalandokba, szerelembe és érzékiségbe, hogy betöltenék a negyvenet.
#1

dráma | romantikus

Netflix

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»

A nagy sikerű első évad után újra visszatérünk Londonba, hogy nyájas olvasóként figyelemmel kísérjük a helyi elit intrikával és bujasággal átitatott mindennapjait.