Liam Neeson Elrabolva című filmje fasorban sincs, ha a szülői szeretet kerül a sztori fókuszába. Az Anyai szeretet című lengyel akció-thriller az érzelmi kötödés olyan végleteit mutatja be, amit ritkán látni a képernyőn.

A Mateusz Rakowicz által rendezett, Lukasz M. Maciejewski forgatókönyve alapján készült filmet Michal Raczynski speciális effektjei fejlesztik tökélyre.

A történet fókuszában Nina (Agnieszka Grochowska), az egykori kém áll, aki megpróbálja a lehetetlent: megtalálni és visszaszerezni elrablóitól soha nem látott fiát.

Az anya karaktere rendkívüli képességekkel bír. A film egyik jelentetében összetűzésbe kerül a helyi bandavezérrel, készen arra, hogy csupán a kezében tartott sörösüvegekkel teli bevásárlószatyorral elintézze riválisát. 

A film akciójelenetei fergetegesek, Ninát senki és semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy megtalálja gyermekét, akit sosem ismerhetett meg. 

A Netflix adatai alapján top10-es listára kerülő film a Rotten Tomatoes értékelő oldalán 44, míg a Mafabon 60%-on áll.

akció | dráma | thriller

Ninának, a NATO titokzatos, volt különleges műveleti ügynökének minden halálos képességét be kell vetnie, hogy megmentse fiát, akit kegyetlen gengszterek raboltak el. Max... több»