A Gru 4 és még 3 film, amit CSAK mozikban láthatsz ezen (27. hét, 2024)

Régóta várt kedvenc tér vissza a héten a mozikba, de nem csak a Gru 4 miatt lesz érdemes jegyet váltani. A héten még három másik film – egy régi klasszikus, egy új romantikus dráma és egy horrorfilm – is megérdemli a figyelmet.

Hét év kihagyás után a szeretett szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga-ügynök izgalmas visszatérést tesz a sorozat legújabb részében, és egy merész, kegyencekkel teli kalandba kezd a GRU 4-ben. Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Ágnes – újra találkoznak, valamint a család új tagja, Gru Jr. is. Mintha ez nem lenne elég izgalmas, Gru új ellenfelekkel találkozik Maxime Le Mall és csábító partnere, Valentina személyében, ami arra készteti a családot, hogy ismét biztonságba meneküljön...

2000 egyik, ha nem a legnagyobb durranása a Gladiátor volt. Ridley Scott nagyszabású történelmi filmje olyan grandiózus volt, amilyenre korábban még nem nagyon volt példa, ráadásul Russell Crowe és Joaquin Phoenix is maradandót alakított benne. Maximus közkedvelt és jónevű római katona, aki az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Ám ezt Marcus Aurelius féltékeny és őrült fia, Commodus nem nézi jó szemmel, és amikor lehetősége nyílik rá, elárulja, és rabszolgakereskedők kezére juttatja Maximust.

Egy francia romantikus dráma, a Mindenütt férfi is a mozikba kerül a héten. Amikor az orvos a férjével való kapcsolata felől érdeklődik, „Hogy mennek a dolgok?”, Iris egyetlen szót mond: „Sehogy”. Abban a pillanatban a felismerés fájdalma éri – mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára osztoztak intimitásban? Annak ellenére, hogy élete bővelkedik örömökben – férje szeretete, két vidám lánya, virágzó orvosi rendelője, gyönyörű otthona és csodálatos barátai –, az 50. életévének küszöbén álló Iris egy újdonsült javaslattal küszködik: „Keress egy szeretőt!". Kíváncsiságtól vezérelve beleveti magát az online társkeresés világába, és akaratlanul ismeretlen férfiak üzeneteinek áradatát szabadítja el, megnyitva ezzel Pandora szelencéjét.

Végül, de nem utolsósorban a divatból soha ki nem menő horrortéma is visszatér a mozikba! Az Ördögűzésben egy rendezetlen életű színész egyre aggasztóbb állapotokba süllyed egy horrorfilm forgatása közben. Elhidegült lányát kétségek gyötrik, hogy apján ismét korábbi függőségei uralkodtak el, vagy valami egészen más megy végbe benne...

#4

NA Ördögűzés  (2024)

(1)

horror | thriller

Mozikban

Egy problémás múltú színész egy horrorfilm forgatása közben kezdi helyrehozni az életét. Mindeközben elidegenedett lánya azon tűnődik, hogy apja vajon visszacsúszik-e korábbi... több»

Egy rendezetlen életű színész egyre aggasztóbb állapotokba süllyed egy horrorfilm forgatása közben. Elhidegült lányát kétségek gyötrik, hogy apján ismét korábbi függőségei uralkodtak el, vagy valami egészen más megy végbe benne...
#3

47 Mindenütt férfi  (2023)

(3)

dráma | vígjáték

Mozikban

Amikor az orvos a férjével való kapcsolata felől érdeklődik, „Hogy mennek a dolgok?”, Iris egyetlen szót mond: „Sehogy”. Abban a pillanatban a felismerés fájdalma éri –... több»

„Sehogy.” Így válaszol Iris, mikor az orvos rákérdez hogy mennek a dolgok a férjével. A szavak fájó felismerésként csúsznak ki a száján: mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára szeretkeztek? Miközben minden más remek az életében: a párja szereti, van két boldog lányuk, sikeres orvosi rendelőt vezet, gyönyörű otthonban él, és neki vannak a legjobb barátai a világon… De Iris hamarosan 50 éves lesz. Egy idegen ülteti el a gondolatot a fejében: „Szerezz egy szeretőt.” Mikor regisztrál egy társkereső oldalra, kinyílik Pandora szelencéje és elkezdenek özönleni idegen férfiak üzenetei.
#2

91 Gladiátor  (2000)

(77) (44)

akció | dráma | kaland

Netflix | TV-ben (SuperTV2, csütörtök 01:33)

Maximus (Russell Crowe) közkedvelt és jónevű római katona, aki az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Ám ezt Marcus Aurelius féltékeny és őrült fia, Commodus... több»

Maximus (Russell Crowe) közkedvelt és jónevű római katona, aki az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Ám ezt Marcus Aurelius féltékeny és őrült fia, Commodus nem nézi jó szemmel, és amikor lehetősége nyílik rá, elárulja, és rabszolgakereskedők kezére juttatja Maximust. A katona gladiátorként Rómába kerül, ahol lehetősége nyílik rá, hogy az őrült zsarnok hatalmát megdöntse, ehhez viszont szüksége van a népre is, amely talán még nem vesztette el józan ítélőképességét.
#1

67 Gru 4  (2024)

(4)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Mozikban

Hét év kihagyás után a szeretett szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga-ügynök izgalmas visszatérést tesz a sorozat legújabb részében, és egy merész, kegyencekkel teli kalandba... több»

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…