Eddie Murphy egy friss interjúban beszélt arról, hogy Marlon Brando egy alkalommal azt mondta neki, hogy a “színészet baromság”.

Murphy a The New York Times-nak adott interjúban említette meg, hogy a 48 óra megjelenése után nagyobb szakmai elismerésre tett szert, így ennek köszönhetően lehetősége nyílt egyre több hollywoodi sztárral személyesen is találkozni. Így történt, hogy két alkalommal is meghívta őt vacsorázni Marlon Brando.

Murphy kétszer találkozott Brandóval: egyszer a Los Angeles-i L'Ermitage hotelben, egyszer pedig Brando otthonában. “Ezek a híres emberek, akiket gyerekként a tévében láttam, vacsorázni hívtak. A 48 óra után Brando felhívta az ügynökömet, hogy találkozni akar velem. Azt mondtam magamnak, hogy ez egyszerűen őrület, de ez van, csinálsz egy filmet, utána pedig maga Marlon Brando meghív vacsorázni” - mesélte Murphy.

Murphy azt is elárulta, hogy Brando akkoriban elmondta neki, hogy nem igazán rajong Clint Eastwoodért, akit egyszerűen csak “pisztolyos kölyökként” emlegetett. “Elmentünk a mulhollandi házához, én csak A keresztapáról tudtam beszélni, ő pedig csak annyit mondott: ‘Eh, A keresztapa. Nem csak A keresztapa, de a színészet...a színészet baromság, mindenki tud színészkedni.’”

Eddie Murphy nem mellékesen egy régi, ikonikus szerepéhez tér vissz a napokban, a héten ugyanis érkezik a Netflixre a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley. A premier napjától kezdődően a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»