George Miller Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmjében Anya Taylor-Joy alakítja Furiosát, akit egy hadúr (Chris Hemsworth) által vezetett motoros horda elrabolt gyerekkorában. A film alig pár héttel a mozis premierje után ma jelent meg digitálisan.

A pozitív kritikák ellenére George Miller új filmje küszködött a kasszáknál küzdött, de VOD-on talán meghódíthatja a világot. A számok mindenesetre árulkodóak, míg Mad Max: A harag útja 380 millió dollárt hozott, addig a Furiosa mindössze 168 milliót.

A tizenöt évet átívelő történetben a címszereplő komoly megpróbáltatásokkal néz szembe, hogy hazataláljon, és aligha árulunk el titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy teszi mindezt ezt látványos és akciódús jelenetek közepette.

A Furiosa jelenleg az Amazonon kölcsönözhető, a hazai premierről egyelőre nincsenek információk, de nem lennénk meglepve, ha a júliusban már itthon, magyar nyelven is elérhető lenne.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»