80 Apáca show  (1992)

Hivatalossá vált, hogy gőzerővel zajlanak az Apáca show 3 előkészületei, minderről pedig nem mást, mint maga Whoopi Goldberg számolt be a Late Night Show with James Corden vendégeként.

A színésznő ráadásul azt is megerősítette, hogy jelenleg minden erejével azon van, hogy az eredeti szereposztást kapja a projekt.

“Évek óta mindenki azt mondogatta, hogy valójában senki sem kíváncsi egy további folytatásra, aztán szép lassan világossá vált, hogy ez nem teljesen igaz. Szóval, fokozatosan azon kezdtünk el gondolkodni, hogy összehozzuk a régi csapatot” - mesélte Goldberg.

Az Apáca show első része 1992-ben került a mozikba, amelyben Whoopi Goldberg egy zűrös bárénekesnőt alakít, aki szemtanúja volt egy bűncselekménynek, így a rendőrség a tanúvédelmi program keretében egy zárdában helyezi őt el, ahol kezdetekben alaposan felforgatja a bentlakók életét.

Korábban már felmerült, hogy a Disney+ sorozat formájában új karakterekkel rebootolja a franchise-t, bár az utóbbi időszakban meglehetősen csendes a produkció háza tája.