BRÉKING: Itt a Black Adam első előzetese Dwayne Johnsonnal

A DC FanDome keretein belül már láthattuk a Black Adam első kedvcsináló előzetesét, melyet követően megérkezett az teljes trailer, amit Johnson napokkal korábban már beharangozott a Twitteren. Most pedig végre itt a magyar szinkronos változat!

Dwayne Johnsonból is szuperhős lett, a felkészülését pedig alaposan dokumentálta is a közösségi médiában. Az már ezekből a posztokból is jól látszott, hogy Johnson minden korábbinál komolyabban vette a felkészülést, a forgatásra pedig olyan fromát hozott össze, amilyet bármelyik testépítő megirigyelni. A lBlack Adam első előzetesében pedig mozgásban is láthatjuk a végeredményt. Annyit már most leszögezhetünk, hogy ehhez fogható szuperhősfilmet még nem láthattunk, de Johnsonhoz mérhető izomkolosszust sem hasonló szerepben.

A szuperhős filmet Jaume Collet-Serra rendezi, míg a főbb szerepeket Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Sarah Shahi, Aldis Hodge, Marwan Kenzari és Quintessa Swindell alakítják.

A Black Adam október 20-tól a magyarországi mozikban.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni, a posztert pedig a galériánkban csekkolhatod, ha pedig kíváncsi vagy Dwayne Johnson élete legjobb formájára, amit összehozott a film kedvéért, akkor itt azt is megnézheted.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»