BRÉKING: Jön a Venom 3, a Szellemirtók 4 és a Marvel latin-amerikai szuperhősének szólófilmje

Javában zajlik Las Vegasban az idei CinemaCon, amelyen a Sony vezérigazgatója, Tom Rothmannek máris sikerült felkorbácsolni a kedélyeket.

A Venom 2. - Vérontó és a Szellemirtók: Az örökség sikere után ugyanis Rothman hivatalosan is bejelentette, hogy mindkét franchise további folytatást kap. A Venom 2 közel 502 millió dollár összbevételt húzott be mostanáig, ráadásul sikerült belevinni egy Tom Holland-féle Pókember cameót is, így már csak az a kérdés, hogy a harmadik felvonás végre kapcsolódik-e majd a Pókeverzumhoz.

A harmadik Szellemirtók film ennél jóval szerényebben teljesített a kasszáknál, a 192 millió dolláros bevétel azonban még így is ösztönző elemként hat a Sonyra, hogy megcsinálja a negyedik részt. Ez a bejelentés viszont azután érkezett, hogy Bill Murray körül nem kis botrány tört ki, amelyről korábban ITT írtunk.

A stúdió mindezen túlmenően egy új Marvel filmet is bejelentett. Az El Muerto szintén a Pókember filmekhez kapcsolódik majd, a karakter lényegében egy azték zombi, akit Bad Bunny, azaz Bad Bunny formál meg a produkcióban, ezzel pedig ő lesz az első latino származású színész, aki Marvel címszerepben lesz látható, a projekt a jelenlegi tervek szerint 2024. január 12-én jelenik majd meg.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»