Eddig nem látott képsorokon Robert Pattinson Batman-filmje (videó)

Az utóbbi időben meglehetősen csendes az új Batman háza tája, ráadásul szinte örökkévalóságnak tűnik az az idő, mire Matt Reeves rendezése megérkezik majd a mozikba.

Rengeteg szkeptikus hangot lehetett hallani a projekktel kapcsolatban azután, hogy hivatalossá vált, hogy a történetben nem más, mint Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayne-t, mostanra azonban egyre kevesebb fenntartás fogalmazódik meg a rajongók részéről.

Nem lehet elvitatni, hogy az elmúlt években Pattinson sokat tett azért, hogy javítson a renoméján, tette ezt a Tenetben és A világítótoronyban nyújtott alakításával, hogy sikerül-e azonban elnyernie a DC rajongók szívét sötét lovagként is, az még egyelőre a jövő kérdése.

A Batman első előzetese mindenesetre igencsak meggyőzőnek bizonyult, az már most tudható, hogy a sztoriban számos ikonikus főgonosz felbukkan majd, noha Selina Kyle-ról, azaz Macskanőről egyelőre nem sokat tudhattunk meg.

Viszont napvilágot látott egy rövid videó, amelyben jóval többet láthatunk a karakterből. A rendező korábbi elmondása szerint Macskanő az egyik legösszetettebb karakter lesz a filmjében, így talán érthető is, miért “rejtegetik” őt annyira.

A Batman a jelenlegi tervek szerint 2022. márciusában debütál, remélhetőleg azonban ezt az időpontot korábbra is hozhatják.