Rebel Wilson anyuka lett.

A Tökéletes hang sztárja hétfőn jelentette be az Instagramon, hogy béranya útján fogadta első gyermekét, egy Royce Lillian nevű kislányt.

"Több mint büszkén jelenthetem be első gyermekem, Royce Lillian születését, aki a múlt héten született béranyától. Le sem tudom írni, mennyire szeretem őt, ő egy gyönyörű csoda!". Wilson egy fotót is megosztott, amelyen újszülöttje egy takarón fekszik.

A végzős év sztárja azt mondta, hogy "örökké hálás" mindenkinek, aki részt vett a béranyasági utazásában, és kiemelte "gyönyörű béranyját, aki olyan kegyelemmel és gondoskodással hordta ki és szülte meg őt".

"Köszönöm, hogy segítettetek nekem saját családot alapítani, ez egy csodálatos ajándék. A LEGJOBB ajándék!!!" - zárta a 42 éves Wilson - "Készen állok arra, hogy a kis Roycie-nak minden elképzelhető szeretetet megadjak. Gyorsan tanulok... nagy tisztelet minden anyukának odakint! Büszke vagyok, hogy a klubotok tagja lehetek."

A Macskák színésznője korábban dokumentálta termékenységi küzdelmeit, sőt, azt is megosztotta, hogy jelentős fogyása azért volt, hogy javítsa a baba fogantatásának esélyeit: "Valahogy így kezdődött, hogy ha leadok némi súlyfelesleget, akkor nagyobb esélyem lesz a petesejtek lefagyasztására és arra, hogy a petesejtek jobb minőségűek legyenek" - mondta egy 2021 júliusi Instagram Live során - "Nem is igazán magamról volt szó, inkább egy jövőbeli mini-énre gondoltam, tényleg."

Egyelőre nem világos, hogy a Jojo Nyuszi színésznője társszülő lesz-e párjával, Ramona Agrumával.

Alig néhány hónappal korábban a színésznő megosztotta rajongóival, hogy "rossz híreket" kapott a termékenységi útjáról: "Az univerzum rejtélyes módon működik, és néha semminek nincs értelme... de remélem, hogy hamarosan fény ragyog át a sötét felhőkön" - írta 2021 májusában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés