Cecilia (Sydney Sweeney) életét teljes egészében a hitének szentelte. Úgy érzi, arra hivatott, hogy apácaként egy zárdában szolgálja Istent. Így hát maga mögött hagyja otthonát az Egyesült Államokban, hogy Olaszországba költözzön, és novíciusként csatlakozzon egy ottani zárdához.
Ott tárt… Több

Író: Andrew Lobel

A kép forrása: Neon
Szörnyen vontatott volt, pedig én aztán bírom a vontatott filmeket, khm. A csavar és a leleplezés mind jó volt, viszont annyira semmilyen volt az egész film számomra, a színészi játék dicsérendő, de őszintén felesleges volt.
A vallásos környezetben játszódó horrorrokat nagyjából Az ördögűző helyezte fel a térképre, de a Rosemary gyermekének hatása is erőteljes a zsánerre. Az utóbbi években pedig - nagyrészt a Démonok között és Insidious filmeknek köszönhetően - reneszáns... Teljes kritika
Vissza kell fognom magamat, hogy csak kellőképpen fogalmazzak otrombán. Ez a film sz*r. Teljesen felesleges, komolyanvehetetlen és értelmetlen. 14-16 éves fiú korosztálynak jó néznivaló lehet „anyád, ez de durva volt, gecc!” felkiáltásokkal, de ezen kívül semmi. Sweeney továbbra is csapnivaló színésznő, a forgatókönyvírót pedig el kell pusztítani. Amit kiemelek belőle pozitívumként, az a zene és a különböző hangok.
Nagyon szomorú vagyok, a trailer alapján egy jó kis pszichológiai horrorra számítottam, a Saint Maud mintájára, ahol főszereplőnk terhessége sötét titkot rejt, de a film sikeresen a legunalmasabb, legsemmilyenebb sztorit választotta, és a lezárásnál ... Teljes kritika
A film 62 941 453 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 26 850 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Sydney Sweeney és Simona Tabasco is szerepelt A Fehér Lótusz című sorozatban. Sweeney az első évadban, Tabasco pedig a második évadban.