Elhunyt a népszerű színész-humorista, John Bird

Elhunyt John Bird humorista.

Halálának hírét pályatársa, Rory Bremner közölte a nyilvánossággal, mint kiderült John Bird békés körülmények között hunyt el karácsony estéjén.

“Ironikus, hogy az egyik legnagyobb szatirikusunk, aki olyan zseniálisan tudta ábrázolni az önelégültséget sugárzó minisztereket, köztisztviselőket vagy magas rangú hivatalnokokat, maga valójában szerény és visszafogott volt. John Bird a végsőkig nem volt elégedett önmagával, mindig úgy érezte, hogy jobban kellett volna teljesítenie, kevésbé kellett volna lustának lennie, olyan kései korszakot kellett volna élnie, mint Brahmsnak, 'ahol minden takarékos és elvont volt'” - írja Rory Brehmer a közleményben.

A humorista John Fortune és Bremnerrel közösen a Channel 4 csatornán futó Bremner, Bird And Fortune című szkeccsműsorukkal vált híressé, amely 1999 és 2010 között volt műsoron. A trió a a BBC Now Something Else és a The Rory Bremner Show című műsorai is együtt dolgozott. További ismert szerepei a Igenis, miniszter úr! és a One Foot in the Grave című produkciókban láthatók.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából