Ezért utálják Shakira fiai a Barbie-t, az énekesnő is elmondta a kifogásait

Shakira enyhén szólva sem fogta vissza magát, amikor a Barbie-ról kérték ki a véleményét.

Az énekesnő az Allure magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy fiai úgy gondolják, hogy Greta Gerwig rendezése a popkultúra egy olyan részét képviseli, amely megfosztja a férfiakat attól, hogy valóban férfinak érezhessék magukat, ezzel pedig maga is egyetért.

“A fiaim abszolút utálták. Úgy érezték, hogy ‘elférfiatlanító’. Két fiút nevelek. Azt akarom, hogy ők is erősnek érezzék magukat, miközben tisztelik a nőket. Szeretem a popkultúrát, amikor megpróbálja megerősíteni a nőket anélkül, hogy megfosztaná a férfiakat attól a lehetőségtől, hogy férfiak legyenek, hogy védjenek és gondoskodjanak. Hiszek abban, hogy a nőknek minden eszközt és bizalmat kell adni, hogy mindezt meg tudjuk csinálni anélkül, hogy elveszítenénk a lényegünket, a nőiességünket” - mondta az énekesnő.

“Úgy gondolom, hogy a férfiaknak van egy céljuk a társadalomban, és a nőknek is van egy másik céljuk. Kiegészítjük egymást, és ezt a kiegészítést nem szabad elveszíteni” - tette hozzá Shakira.

“Miért ne oszthatnánk meg a terhet azokkal, akik megérdemlik, akiknek kötelességük is hordozni azt?” - jegyezte meg az énekesnő a továbbiakban.

A tavaly nyáron megjelent Barbie 1,4 milliárd dollárt keresett a pénztáraknál, ugyanakkor a közönséget és kritikusokat is némileg megosztotta. Gerwig saját elmondása szerint ő maga sem számított arra, hogy ilyen sok és különböző reakciót vált majd ki a film.

53 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»